EpiCafe

6. 10. 2016
790 Zhlédnutí
EpiCafe

EpiCafe

Podzim i zima mají své rituály – svařák, horký čaj s medem, červené víno atd. To je klasika. Zahřát se je třeba nejlépe Ihned po ránu a nastartovat tak metabolismus. My vám dnes doporučíme něco netradičního pod názvem EpiCafe. Je to a není káva, je to nápoj, který vás postaví na nohy! O nápoji z praženého kořene čekanky obecné neboli cikorky se často můžete dočíst, že jde o tradiční náhražku kávy. Slovo „náhražka“ je však k této výjimečné bylině vyloženě nespravedlivý, protože nápoj z ní je nejen velice lahodný, ale navíc má řadu výrazných pozitivních účinků na organismus. Ve směsi EpiCafe je navíc čekanka doplněna jemně mletým výběrovým BIO zázvorem, který představuje jednu ze základních léčivých substancí tradiční čínské medicíny. Dohromady tak tvoří harmonicky vyváženou směs pro přípravu nápoje, který vás nejen překvapí svou chutí, ale navíc podpoří funkci řady důležitých orgánů vašeho těla. Lepší začátek dne si zkrátka nemůžete přát.


Více informací
www.nastrojezdravi.cz

Petr Kopčil

šéfredaktor Magazínu Fabrika

Vložte komentář